Minecraft-patch 1.7 komt donderdag, brengt zuigers | Gamer.nl

Minecraft-patch 1.7 komt donderdag, brengt zuigers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Pistons maken het mogelijk om de bouwblokken in Minecraft te verschuiven, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk wordt om deuren te maken of machines te maken gebaseerd op beweging. Naast de toevoeging van pistons worden via patch 1.7 ook een aantal bugs verholpen, meldt Per on.

Patch 1.7 zou aanvankelijk veel later komen en dan ook de zogenaamde Adventure Update bevatten. Deze update voegt onder andere kerkers toe aan de game, compleet met knoppen en hendels. Het doel van de Adventure Update is om exploratie en gevechten meer te belonen.

Twitter

Per on vroeg onlangs aan zijn Twitter-volgers of ze bereid waren om te wachten tot de Adventure Update klaar zou zijn, voordat ze de pistons konden gaan gebruiken, of dat ze wilden dat hij de features in twee lo e updates uit zou brengen. Nadat Per on veel reacties kreeg van mensen die het liefst zo snel mogelijk aan de slag gaan met de pistons, besloot hij met z'n team om de Adventure Update naar versie 1.8 te verplaatsen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou