Minecraft mogelijk eerste 360-game met constante updates | Gamer.nl

Minecraft mogelijk eerste 360-game met constante updates | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Net als sommige andere games zoals Team Fortre 2 wordt Minecraft op PC regelmatig voorzien van updates. Op Xbox 360 is dat momenteel niet mogelijk; het uitbrengen van een update voor een Xbox 360-game is doorgaans een langdurig proces omdat Microsoft alle updates zelf moet testen en goedkeuren.

"Microsoft weet dat het heel moeilijk is om op Xbox 360 hetzelfde te doen als op PC, waar (Minecraft) constant wordt geüpdatet, omdat je door een volledige testfase moet", zei Burns tegen Edge. "Maar ze zijn erop gebrand om die kant op te gaan. Ze zien het wel als de toekomst, dus ik denk dat wij mi chien wel de eerste zijn om constante updates te gaan doen."

Hoewel Burns meent dat het proces aanzienlijk wordt versoepeld, denkt hij wel dat Microsoft altijd updates zal blijven controleren. Daarom gelooft hij niet dat de Xbox 360-versie van Minecraft net zo snel geüpdatet kan worden als de PC-versie. Hij hoopt wel dat het mogelijk wordt om elke twee maanden een update voor de game uit te brengen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou