Minecraft-maker wil Psychonauts 2 mogelijk maken | Gamer.nl

Minecraft-maker wil Psychonauts 2 mogelijk maken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Laten we Psychonauts 2 werkelijkheid maken", zegt Per on tegen Schafer. De Minecraft-ontwikkelaar reageert hiermee op de uitspraken van Schafer dat hij graag Psychonauts 2 zou willen ontwikkelen, maar dat nog geen uitgever positief heeft gereageerd op het idee. Later bevestigt Per on dat hij serieus is over zijn aanbod.

Per on is multimiljonair geworden door het succes van Minecraft, hij zou een game als Psychonauts zodoende in ieder geval deels kunnen financieren. Steven Dengler, die onder andere geldschieter is voor Tim Schafers ontwikkelstudio Double Fine, wil wel met Per on in zee. Hij stelt wel voor om hierover niet verder te discu iëren op Twitter. Schafer zelf is al enige uren niet actief geweest op Twitter en heeft nog niet op het bericht gereageerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou