Minecraft-maker raadt fan aan om game illegaal te downloaden | Gamer.nl

Minecraft-maker raadt fan aan om game illegaal te downloaden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Download het maar illegaal. Als je het nog steeds leuk vindt wanneer je het in de toekomst kan betalen, koop het. Vergeet je er ook niet slecht over te voelen ;)", schrijft Per on in reactie op een bericht van Twitter-gebruiker Andres Leay. Leay schreef: "Ik vind het spel heel goed, maar heb geen geld om het te kopen. Ik dacht: ik kan in ieder geval te proberen om een gratis account te vragen voor ik het illegaal download."

Notch verhelderde zijn tweet later: "Het is niet alsof ik het 'goedkeur', maar ik vind het een klein vergrijp in de schaal der dingen. Hetzelfde niveau als roekeloos oversteken of rommel maken." Hij voegde er in zijn tweets later ook aan toe dat dat altijd zijn standpunt is geweest over piraterij, lang voordat Minecraft zo succesvol was.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou