Mojang reageerde gister blij op de overeenkomst tussen beide ontwikkelaars en stelde toen dat het de Scrolls-naam mocht gebruiken voor zijn aangekomende kaartspel. De officiële verklaring van Bethesda licht verder toe dat het hier om een eenmalig gebruik gaat. "De voorwaarden van de schikking voorkomen dat Mojang de Scrolls-merknaam voor ieder vervolg op de huidige kaartgame of voor een andere game mag gebruiken."

In de voorwaarden staat verder dat Mojang wel toestemming heeft om de eerste Scrolls van uitbreidingspakketten te voorzien. Een gebruiker van Rock, Paper, Shotgun wijst erop dat de ontwikkelaar daarmee in theorie toch een vervolg kan maken, door de game te updaten met nieuwe content die in principe een volledig vervolg betreft.

Het juridisch geschil tussen Mojang en Bethesda begon acht maanden geleden, toen de Minecraft-maker onthulde dat zijn volgende game Scrolls heet. Bethesda wilde dat voorkomen om zijn handelsmerk The Elder Scrolls te beschermen. Mojangs oprichter en Minecraft-bedenker Markus Persson gaf destijds aan er alles aan te doen om de naam Scrolls toch te kunnen gebruiken.