Nieuws
Minecraft Legends

Minecraft Legends moet in de lente van 2023 verschijnen

Game komt naar pc, PS5, PS4, Xbox-consoles en Switch

Geschreven door Michel Musters op
Minecraft Legends komt ergens in de lente van 2023 uit.

Dat heeft Mojang aangekondigd tijdens het Minecraft Live 2022-evenement dit weekend. Ook werd er een cinematische trailer getoond, die hieronder is te bekijken. Een precieze releasedatum voor de game is er nog niet.

Minecraft Legends werd voor het eerst getoond tijdens de Xbox en Bethesda Games Showcase deze zomer. Toen werd de game aangekondigd voor Xbox-consoles, pc, Game Pass, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

De game wordt in samenwerking met Blackbird Interactive ontwikkeld en wordt omschreven als een actievolle strategiegame, waarin spelers het opnemen tegen vijanden om Minecrafts overkoepelende wereld weer in ere te herstellen.

Volgens Mojang "verkennen spelers een herkenbaar maar toch mysterieus land, vol met divers leven, verschillende omgevingen en veel bronmaterialen. Maar dit paradijs staat op punt van vernietiging. De piglins zijn gearriveerd en ze dreigen de Overworld te vergallen."

Tijdens het Minecraft Live 2022-evenement werden ook details over de aankomende update 1.20 voor Minecraft bekendgemaakt. Lees er hier meer details over.

Dit artikel delen:

Lees meer

OlliOlli World: Finding the Flowzone vanaf 2 november verkrijgbaar Regisseur van Splinter Cell-remake is vertrokken bij Ubisoft
0

Reacties op: Minecraft Legends moet in de lente van 2023 verschijnen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.