Minecraft-fan speelt spel uit zonder te lopen

Minecraft-fan speelt spel uit zonder te lopen

Youtuber href="https://www.youtube.com/user/TheHeightAdvantage" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">TheHeightAdvantage </a>heeft een video geüpload waarin hij demonstreert hoe Minecraft uitgespeeld kan worden zonder ook maar één keer zijn benen te gebruiken.

De YouTuber toont eerst dat hij de controls voor lopen uit heeft gezet, waarna hij een start maakt aan zijn avontuur. Hij manoeuvreert zich een weg door de wereld van Minecraft met behulp van een varken en een aantal boten. Het varken leidt hij rond door middel van een wortel op een stok. Zijn vertrouwde varken heeft de naam Little Timmy en samen reizen ze de wereld rond. Hij heeft zelfs de Nether getrotseerd op zoek naar materiaal en Blazes om de End Portal te kunnen openen.

Uiteindelijk komt hij samen met Little Timmy aan bij The End. Het varkentje stierf helaas een heldhaftige dood; het werd verslonden de klauwen van de Ender Dragon. Uiteindelijk heeft hij het spel uitgespeeld door de Ender Dragon te verslaan en de dood van zijn varken Little Timmy te wreken.

Bekijk hieronder de volledige video.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

@Gamer.nl "met behulp van en varken en een aantal boten"

0
test

@pfipf0 bedankt, aangepast!

0
test

Arme Timmy!

0

Aanbevolen voor jou