Eerste DLC Minecraft Dungeons onthuld

Eerste DLC Minecraft Dungeons onthuld

De eerste DLC Jungle Awakens voor Minecraft Dungeons komt in juli uit. Dat heeft ontwikkelaar Mojang bekendgemaakt.

In Jungle Awakens betreden spelers een gevaarlijke jungle om een mysterieuze kracht te bestrijden in drie nieuwe missies. Ook worden er nieuwe wapens en artefacten toegevoegd.

Over de tweede DLC Creeping Winter is nog minder bekend, behalve dat die later dit jaar uit moet komen. Beide DLC's zijn inbegrepen bij de Hero's Edition van de game.

Minecraft Dungeons kwam afgelopen week uit op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch, maar cross-play tussen die platformen is op dit moment nog niet mogelijk. In de blogpostbenadrukt Mojang dat het team wel aan die optie werkt, naast andere gratis content.

Wij beloonden Minecraft Dungeons deze week met een 7 en noemden het "een aardige, maar simpele Diablo-kloon in een Minecraft-jasje die jammer genoeg vergeet de unieke aspecten van Minecraft te implementeren."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben aan deze game begonnen en moet zeggen dat het wel grappig is. Geen diepgaande game maar gewoon leuk vermaak tussendoor

0
test

@fonsrutte mijn zoontje van 7 vind hem helemaal leuk en ik weer door couch Co up met hem. Laast ook al Street of rage gedaan met hem vond ie ook geweldig en zei die papa jou spel van vroeger echt heel leuk.

0

Aanbevolen voor jou