Nieuws
minecraft

Minecraft Dungeons krijgt een nieuwe seizoenspas

Vier nieuwe dlc

Geschreven door Cody Dakota op
Mojang heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe seizoenspas onderweg is naar Minecraft Dungeons.

De seizoenspas bevat vier nieuwe uitbreidingspakketten en geeft spelers toegang dat de onlangs verschenen Jungle Awakens en Creeping Winter-uitbreidingen.

De eerstvolgende dlc gaat onder de naam Howling Peaks en verschijnt op 9 december. De dlc voegt onder andere nieuwe flora en fauna, missies, vijanden en items toe aan de dungeon crawler. De aankondiging werd gedaan via het Twitter-account van de game, maar het bericht is inmiddels weer offline gehaald.

De game, gebaseerd op de populaire Minecraft-franchise, is door een klein intern team met een passie voor kerkers in games gemaakt. Spelers kunnen alleen of met drie anderen door allerlei mijnen, moerassen en andere gebieden lopen om vijanden te doden en loot te verzamelen. Minecraft Dungeons is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch. De nieuwe uitbreiding, Howling Peaks, verschijnt in december.

Dit artikel delen:

Lees meer

PS5-versie van Fifa 21 maakt gebruik van adaptieve triggers en haptische feedback Maak nu je eigen personage in Crusader Kings 3
0

Reacties op: Minecraft Dungeons krijgt een nieuwe seizoenspas

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.