Nieuws
Minecraft: Dungeons

Minecraft: Dungeons komt in 2019 naar pc

Nieuwe update voor Minecraft voegt onder andere panda's toe

Geschreven door Michel Musters op
Dit weekend heeft Mojang een nieuwe Minecraft-game aangekondigd genaamd Minecraft: Dungeons.

De game is door een klein intern team met een passie voor kerkers in games gemaakt. Spelers kunnen alleen of met drie anderen door allerlei mijnen, moerassen en andere gebieden lopen om vijanden te doden en loot te verzamelen.

Er is een eerste trailer uitgegeven van de game, al bevat die geen directe gameplay. Minecraft: Dungeons is vooralsnog alleen voor pc aangekondigd en het spel moet ergens in 2019 uitkomen.

Microsoft kondigde op Minecon 2018 afgelopen weekend ook een grote update voor Minecraft aan genaamd Village and Pillage, dat stadjes in de wereld moet uitbreiden. Zo worden er nieuwe NPCs toegevoegd om interactie mee te hebben en diverse uiterlijkheden voor de verschillende steden. Verder komen er nieuwe dieren naar de game, waaronder de panda. Deze update moet ook ergens volgend jaar uitkomen.

Minecraft

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony houdt geen PlayStation Experience dit jaar Review: Mysterium is een meeslepend moordmysterie
1

Reacties op: Minecraft: Dungeons komt in 2019 naar pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Dokter Caspari

    • 1 oktober 2018 10:05
    Jongens wordt het niet eens tijd om Gamer en Insidegamer samen te voegen tot 1 website? Ik bedoel als we exact dezelfde artikelen op beide sites plaatsen, wat voor zin heeft het dan om twee verschillende websites te hebben? IG is sinds haar bijzonder onaantrekkelijke en onoverzichtelijke cosmetische update ogenschijnlijk toch al een zinkend schip. Ben sindsdien zelf ook wat meer naar deze site verhuisd. Tis maar een ideetje.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.