Minecraft bijna een miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Minecraft bijna een miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Minecraft bereikt binnenkort één miljoen verkopen en ik heb geen idee hoe ik dat moet vieren. Er is geen tijd om iets te plannen!" Per on liet ook weten dat de game volgende week een patch krijgt. "Er komt nieuwe content in Minecraft die we er zo snel mogelijk in willen stoppen, dus de patch komt volgende week en heeft een hele stapel nieuw speelgoed, waaronder een watermonster en mogelijk ook verf als we er achter komen hoe dat werkt."

De wereld van Minecraft is volledig opgebouwd uit grote pixelblokken. Spelers kunnen van alles bouwen, iets wat noodzakelijk blijkt wanneer de nacht valt en monsters tevoorschijn komen. Maker Per on heeft door het succes van Minecraft een eigen studio op kunnen zetten, waar hij ook aan een andere nog onaangekondigde game werkt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou