Dat er van een televisieserie ook een game te maken is, heeft Legacy Interactive al bewezen met het Law & Order spel. De volgende serie die eraan mag geloven is ER, de welbekende ziekenhuisserie waarin dokters niet alleen levens redden, maar ook denken aan hun eigen behoeftes naast het werk.

De andere betekenis van zusterliefde.

In de ER game is dit net eender. Ook hier zal je namelijk zowel over leven en dood moeten beslissen en natuurlijk met enkele etische dilemma's worden geconfronteerd. Red ik eerst de bejaarde vrouw, of het kleine kindje? Mag Zijne Koninklijke Hoogheid eerst, of Jan met de Pet? De welbekende keuzes dus. Ben je klaar met de belangrijke dingen van het leven, dan kun je nog proberen een relatie op te bouwen tussen een dokter en een zuster.

Het spel biedt een aantal spannende verhaallijnen waarin ook bekende leden van de cast hun opwachting zullen maken. Zo zul je polygonen modellen tegen komen die verdomd veel lijken op Noah Wyle, Sherry Stringfield en Mekhi Phifer en ook hebben deze acteurs hun stemmen aan het spel verleend. ER The Game verschijnt in de lente van dit jaar. Uitgever Mindscape heeft aangekondigd het spel buiten de VS en dus ook in Europa, op de markt te brengen. Patiens are pleased not to die in the corridors.