Minder spelers in Brink om lag te bestrijden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze maatregel geldt voor de Campaign-modus en de meeste Free Play-modi. Binnen Free Play komt er echter een nieuwe Big Teams-optie, waar spelers nog wel terechtkunnen voor multiplayerpotjes van acht tegen acht. Voor de update hoeven mensen niets te installeren, deze wordt automatisch verspreid. Op de PC wordt een patch uitgebracht die onder andere verbeteringen brengt aan de kunstmatige intelligentie en serverproblemen.

Om spelers te bedanken voor het feit dat ze de game steunen ondanks de technische problemen die de game kende, biedt Splash Damage het eerste downloadbare contentpakket voor de game gratis aan. "We willen jullie bedanken dat jullie Brink steunen en voor jullie voortdurende feedback. Om te laten zien dat we jullie steun waarderen, beloven we dat de eerste DLC voor Brink gratis wordt aangeboden", schrijft de ontwikkelaar. De eerste DLC bevat nieuwe maps en andere nieuwe content en wordt in juni verwacht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou