Krijg je ook altijd zo'n last van je oren door die Xbox 360 headset die je bij je Premium hebt gekregen? Indien je hier 'JA' op kunt zeggen, zou je eens kunnen gaan kijken naar de nieuwe Plantronics GameCom X10 en GameCom X30 headsets, die eind deze maand op de markt komen. De GameCom X20 headset zal overigens in juli verschijnen.

De X20 en X30 zijn ontwikkeld voor één oor en hebben de kleuren van de 360, terwijl de X10 doet denken aan de huidige headset met de originele Xbox kleurtjes. Naar alle waarschijnlijkheid zullen alle drie de headsets het prima doen op beide consoles. Naast leuke kleurtjes en hopelijk wat extra comfort bieden de headsets ook nog een noise-cancelling microfoon, inline volume controls en, ook niet geheel onbelangrijk, een mute knop.

De X30 zal naar verluid 29.99 Amerikaanse dollars gaan kosten, de X10 en X20 gaan voor $19.99 over de toonbank. Helaas, ook hier geldt, of deze producten ook veelvuldig in Nederland zullen verschijnen of dat het weer een typisch gevalletje van importeren wordt, is nog niet bekend.