Minder Guitar Hero-games, meer downloadbare content | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

, die de Guitar Hero-franchise overziet, bekendgemaakt."We werken nu aan onze line-up van volgend jaar. Je zal waarschijnlijk minder verschillende producten zien van ons, maar we blijven ons richten op het maken van de bestverkopende, leukste en best gerecenseerde games. Dat zijn de dingen die constant moet blijven", aldus Rosenweig.

Nieuwe delen

"[Er komt] meer voor DJ Hero en ook de volgende delen van Guitar Hero en Band Hero zijn onderweg", laat Rosenweig weten. "Maar we houden in de gaten hoe de markt zich ontwikkeld. Games gaan een langer leven krijgen via downloadbare content."

In 2009 verschenen onder andere Guitar Hero 5, Guitar Hero: Metallica, Guitar Hero: Smash Hits, Guitar Hero on Tour: Modern Hits, Band Hero en DJ Hero.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou