Mikami blijft verbonden aan Shadows of the Damned | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Er ontstonden twijfels over zijn verbintenis aan het project toen bekend werd dat zijn studio Tango Gamework was overgenomen door ZeniMax. Dit terwijl Shadows of the Damned wordt uitgegeven door concurrent Electronic Arts. Zenimax meldt nu dat Mikami gewoon aan de game zal blijven werken.

"Shinji Mikami treedt op als de creative lead director voor de games die hij maakt binnen Tango Gamework, maar zal ook zijn resterende verplichtingen aan Gra hoper Manufacture nakomen, zoals die al voor de overeenkomst met ZeniMax zijn afsproken", zo laat ZeniMax weten in een officiële verklaring.

Shadows of the Damned komt in de zomer van volgend jaar uit op de PlayStation 3 en Xbox 360 en wordt door Suda51 en Mikami omschreven als een "psychologische actiethriller". Het spel vertelt het verhaal van Garcia Hotspur, die gewapend met een motor, een haat tegen demonen en een flink aantal geweren naar de hel afreist om zijn ontvoerde geliefde terug te halen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou