Nieuws

Miitomo krijgt Splatoon-voorwerpen in de shop

Splatoon-evenement start 26 april

Geschreven door Aida . op

Nintendo voegt volgende week Splatoon-gerelateerde items toe aan hun smartphoneapp Miitomo. Twee items worden gratis aan het spel toegevoegd, als spelers een specifieke tweet met hashtag retweeten. 

De twee items zijn pruiken van zowel de mannelijke als vrouwelijke Inkling. De mannelijke versie wordt toegevoegd bij 10.000 retweets – voor de vrouwelijke versie zijn 20.000 retweets vereist. Op het moment van schrijven is de tweet ruim 13.000 keer geretweet, wat betekent dat in ieder geval de mannelijke versie volgende week in Miitomo verschijnt. De retweet-actie loopt tot en met 26 april.

Het Splatoon-evenement voor Miitomo start op 27 april en eindigt op 29 mei. Binnen deze periode kunnen spelers onder andere Splatoon-voorwerpen in de winkel halen en kunnen zij een eigen inkttank aanschaffen in ruil voor My Nintendo-punten. Alle details zijn te vinden op de Miitomo-site

Bron: Miitomo

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Dead Rising-film verschijnt op 20 juni Remedy werkt al negen maanden aan nieuw project
1

Reacties op: Miitomo krijgt Splatoon-voorwerpen in de shop

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Joooooop

    • 21 april 2016 22:38
    Nu nog zorgen dat het ook werkelijk werkt. Mijn dochter zit al even te wachten op een patch en ook op iphone 6 schijnt hij het niet te doen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.