Met alle aandacht voor UEFA Champions League 06-07 heeft Electronic Arts de échte FIFA game FIFA 08 lekker in de luwte gehouden. Feitelijk is er dan ook nog niets over de game bekend. Tot het magazine Nintendo Power met EA sprak en te weten kwam dat men iets met de Mii's op de Wii gaat doen.

FIFA 08 bevat namelijk minigames die ook de wat minder voetbalminded mensen in een familie waarin FIFA 08 gespeeld gaat worden te bereiken. Een voorbeeld van een dergelijke minigame is een ritme-spelletje waarin de bal in de lucht gehouden moet worden met behulp van de besturingsgevoelige besturing van de Wii. Ook kan getafelvoetbald worden en is het mogelijk een keeper met meerdere spelers onder schot te nemen in een shoot-out.

Vervolgens kun je ook speciale Mii's vrijspelen, zoals Ronald-mii-nho. Ja, de creatieve jongens bij EA Sports hebben lang met de lettertjes zitten spelen. Wij gaan tevens voor Rob-mii-nho, Mii-tea en Mii-quel.

De laatste, en misschien wel meest belangrijke opmerking die gemaakt is, is het bericht dat de gehele game met de originele beweginsgevoelige besturing van de Wii te spelen is. We zijn benieuwd!