Nieuws

'Mighty No. 9 wordt niet meer uitgesteld'

Aldus maker Keiji Inafune

Geschreven door Aida . op
De maker van Mighty No. 9, Keiji Inafune, heeft beloofd dat het spel niet meer wordt uitgesteld. Dit zei hij op Unreal Fest 2015 in Yokohama.

Volgens Inafune komt de vertraging door het aantal platforms waar het spel op uitkomt. Hij geeft daarnaast aan dat als het spel succesvol is, er een vervolg wordt gemaakt op Mighty No. 9.

Het spel haalde 3,8 miljoen dollar binnen door middel van een Kickstarter-campagne en haalde nog meer geld binnen door middel van Paypal-donaties. Mighty No. 9 had oorspronkelijk uit moeten komen in april 2014, maar werd in eerste instantie uitgesteld tot september 2015. Even later werd het spel nogmaals uitgesteld, dit keer tot begin 2016. In september kondigde de ontwikkelaar aan dat het spel op 9 februari uit komt. Begin september verscheen een online mini-game van het spel.

Mighty No. 9 komt uit voor 3DS, Linux, Mac, pc, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Xbox 360 en Xbox One. 

Bron: VG24/7

Dit artikel delen:

Lees meer

Angry Birds-ontwikkelaar ontslaat meer dan 200 mensen Assassin’s Creed Syndicate
3

Reacties op: 'Mighty No. 9 wordt niet meer uitgesteld'

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  pepsi

  • 23 oktober 2015 00:02
  Nog nooit van gehoord en zal niet de enige zijn, eigenlijk interesseert het niemand iets of deze rommel wel of niet uitgebracht wordt. Deze ontwikkelaar brengt dat bericht alleen uit zodat ze hopen dat ze soort van reclame krijgen want ze weten zelf ook wel dat niemand hier iets om geeft.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  FishSt1ck

  • 23 oktober 2015 10:29
  Ik kijk al een tijd uit naar deze game. Heb me altijd vermaakt met de Mega Man games, zeker de eerste 3. Inafune heeft aangegeven hiermee meer terug naar de roots van Mega Man te gaan met uiteraard een up to date grafische stijl. Hopelijk een leuke game, we zullen het zien in februari.

  @Pepsi
  Het interesseert niemand? Dan hebben ze vast zelf die 3,8 miljoen in hun kickstarter gestopt. Verder iets als rommel betitelen als je er zelf nog nooit van gehoord hebt siert je ook…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Tektwo

  • 23 oktober 2015 08:03
  Ziet er leuk uit en de maker heeft wel een mooie zak met geld binnen geharkt. Toch denk ik dat zo'n 2d platformer anno nu wel heel speciaal moet zijn om indruk te maken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.