Mighty No. 9 uitgesteld naar begin 2016 wegens bugs | Gamer.nl

Mighty No. 9 uitgesteld naar begin 2016 wegens bugs | Gamer.nl

Platformer Mighty No. 9 is uitgesteld naar begin 2016. Dat laat ontwikkelaar Comcept weten aan mensen die geld voor de ontwikkeling hebben gedoneerd op Kickstarter. Volgens Comcept heeft het spel te veel bugs en netwerkproblemen die nog opgelost moeten worden.

Een NeoGAF-gebruiker deelt Comcepts bericht van het forum dat alleen toegankelijk is voor Kickstarter-backers. Comcept weet nog niet wanneer het spel precies uit gaat komen. De releasedatum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt wanneer deze vaststaat.

"De kern van het spel is ontwikkeld en af. Er zitten echter nog wel bugs en problemen met de online functies in het spel. Deze problemen hebben directe invloed op de ervaring, deze willen we voor de release oplo en", schrijft Comcept.

Mighty No. 9 is het spirituele vervolg op de Mega Man-spellen. Net als die spellen is het een actieplatformer waarin spelers wapens van verslagen vijanden over kunnen nemen. Het spel komt naar pc, PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita en 3DS.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou