Nieuws

Mighty No. 9 uitgesteld naar begin 2016 wegens bugs

Exacte releasedatum staat nog niet vast

Geschreven door Gijs Scheltens op
Platformer Mighty No. 9 is uitgesteld naar begin 2016. Dat laat ontwikkelaar Comcept weten aan mensen die geld voor de ontwikkeling hebben gedoneerd op Kickstarter. Volgens Comcept heeft het spel te veel bugs en netwerkproblemen die nog opgelost moeten worden.

Een NeoGAF-gebruiker deelt Comcepts bericht van het forum dat alleen toegankelijk is voor Kickstarter-backers. Comcept weet nog niet wanneer het spel precies uit gaat komen. De releasedatum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt wanneer deze vaststaat.

"De kern van het spel is ontwikkeld en af. Er zitten echter nog wel bugs en problemen met de online functies in het spel. Deze problemen hebben directe invloed op de ervaring, deze willen we voor de release oplossen", schrijft Comcept.

Mighty No. 9 is het spirituele vervolg op de Mega Man-spellen. Net als die spellen is het een actieplatformer waarin spelers wapens van verslagen vijanden over kunnen nemen. Het spel komt naar pc, PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita en 3DS.

Bron: NeoGAF

Dit artikel delen:

Lees meer

Konami krijgt licentie voor game rond EK voetbal 2016 Een nieuwe koning in Final Fantasy 15
1

Reacties op: Mighty No. 9 uitgesteld naar begin 2016 wegens bugs

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    SuperDre

    • 5 augustus 2015 21:38
    Niet om te zeuren, maar zowat een half jaar doen over fixen van bugs geeft me toch niet echt vertrouwen in het developmentteam, klinkt meer alsof ze pas de basis hebben.. (en dat zeg ik als een developer)..

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.