Might & Magic: Clash of Heroes komt naar XBLA en PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ontwikkelaar Capybara heeft de handgetekende grafische stijl van de DS-game opgepoetst zodat de game ook prettig oogt op de HD-systemen. De ontwikkelaar heeft daarnaast ook naar de fans geluisterd en heeft nieuwe gameplay-elementen toegevoegd. Zo is het straks ook mogelijk om met vier spelers tegen of met elkaar on- en offline te spelen. Een bezwaar van fans was dat het niet mogelijk was om in de campagne van het spel eerder uitgespeelde hoofdstukken opnieuw te bezoeken. Dit zal wel mogelijk zijn in de Xbox 360- en PlayStation 3-versie.

Might & Magic: Clash of Heroes kwam dit jaar uit op de Nintendo DS. Spelers kiezen in de game uit verschillende helden en moeten de wereld redden van een demoneninvasie. Het vechtsysteem is een puzzelsysteem, waarbij spelers rijen en kolommen moet maken van drie units. Een rij transformeert de units in een verdedigingsmuur, een kolom in een aanvallende unit. Het spel moet in de zomer van 2010 uitkomen op XBLA en PSN.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou