Uitgever Midway heeft in de Verenigde Staten een aanvraag ingediend voor een zogenaamd Chapter 11-faillissement.  Dat houdt in dat de Amerikaanse tak van het bedrijf failliet wordt verklaard, maar nog wel de controle over het bedrijf houdt. Zo kunnen er ingrijpende reorganisaties worden doorgevoerd om het bedrijf te redden.

Volgens Matt Booty van Midway was het een "moeilijke, maar noodzakelijke beslissing." Booty blijft wel positief en ziet dit als een logische stap in de herstructurering van Midway.

Het bedrijf heeft de games Wheelman en This is Vegas in de planning staan. Wheelman wordt ontwikkeld door Midway Newcastle en zal naar verwachting gewoon verschijnen, aangezien de Europese tak van Midway niet de problemen heeft van de Amerikaanse. Er gaan sterke geruchten dat Ubisoft de distributie van de game in de Verenigde Staten op zich zal nemen. Ubisoft is ook verantwoordelijk voor de distributie in veel Europese landen. Dat gaat overigens niet op voor de Benelux, hier wordt de game uitgegeven door Atari.

This is Vegas wordt onwikkeld door een Amerikaanse ontwikkelaar die eigendom is van Midway. De toekomst van deze game is daardoor onzekerder dan die van Wheelman.