Midway heeft onlangs op een persevenement flink huisgehouden. Naast informatie over de nieuwe Mortal Kombat game Armageddon en een trailer van NBA Ballers: Phenom, liet men ook weten games voor de Nintendo Revolution te gaan ontwikkelen en met vijf nieuwe Xbox Live Arcade games op de proppen te komen.

De eerste Nintendo Revolution game van Midway moet zelfs dit jaar nog op de markt komen, aldus Midway CEO David Zucker. Zoals bij iedere Revolution game is verder nog niets bekend over de vorm of inhoud van de game. Wel geeft Midway aan dat het niet een port is van één van de al reeds in ontwikkeling zijnde games.

Dan over naar de Xbox Live Arcade games. Het bestaande pakket aan Midway games, te weten Joust, Gauntlet, Smash TV en Robotron: 2084, wordt aangevuld met nog eens vijf games. De titels van deze vijf games zijn Defender, Paper Boy, Root Beer Tapper, Ultimate Mortal Kombat 3 en Cyberball. Alle games zijn nog voor de jaarwisseling te downloaden van Xbox Live. De prijs van de games is niet bekend gemaakt.