De Cartoon Network-serie Aqua Teen Hunger Force is bij ons in Nederland waarschijnlijk nog wel het bekends vanwege het 'bomincident'. Onlangs werden in de Amerikaanse stad Boston een aantal verdachte pakketjes aangetroffen die, zo bleek later, dienden ter promotie van het nieuwe seizoen van de tv-serie.

Aqua Teen Hunger Force is een tv-serie die 's avonds wordt uitgezonden onder de vlag van [adult swim], waarin tv-series worden vertoond voor een volwassener publiek. De hoofdrollen in Aqua Teen Hunger Force zijn weggelegd voor een bakje patat, een milkshake en een gehaktbal.

Waarom vertel ik dit allemaal? Omdat Midway momenteel hard bezig is met de ontwikkeling van de eerste Aqua Teen Hunger Force-game. Het spel maakt de schijnbaar willekeurige woordencombinatie van de serietitel compleet en heet voluit Aqua Teen Hunger Force Zombie Ninja Pro-Am. Het spel is een combinatie van golfen en racen en verschijnt in de herfst op de Playstation 2.

Of het spel ook Nederland bereikt is nog niet bekend, maar het zal niet de eerste Cartoon Network-game zijn die hier wordt uitgebracht, zonder de serie ook maar op de buis is geweest.

De box-art van de game