Middle-earth: Shadow of War Mobile aangekondigd | Gamer.nl

Middle-earth: Shadow of War Mobile aangekondigd | Gamer.nl

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft bekendgemaakt een mobiele versie van Middle-earth: Shadow of War uit te brengen.

IUGO Mobile Entertainment en WBIE werken samen aan de ontwikkeling. De game is een real-time rpg die het verhaal van Talion uit Shadow of Mordor voortzet. Andere personages die terugkeren uit Shadow of Mordor en The Lord of the Rings-trilogie zijn Celebrimbor, Eltariel, Gimli, Boromir en nog vele anderen.

In Shadow of War strijden spelers in real-time gevechten tegen orks uit Mordor en verenigen ze zich om Talion te stoppen. Daarnaast zal Shadow of War Mobile de eerste mobiele versie worden die het Nemesis System gebruikt, waarmee spelers hun eigen ork-troepen kunnen bouwen.

Spelers die zich nu registreren voor de game ontvangen leuke extra's. iOS-gebruikers krijgen een bundel van personages met Ratbag en een leger orks. Android-gebruikers krijgen een versie van de spin Shelob, die voor het eerst speelbaar zal zijn. Registreren kan hier.

Een exacte release date is nog niet gegeven. Wel is bekend dat de mobiele game dit najaar gaat verschijnen. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Middle-earth: Shadow of War is vanaf 10 oktober ook verkrijgbaar op PS4, Xbox One en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou