Middelmatige Sonic-games verdwijnen uit de schappen | Gamer.nl

Middelmatige Sonic-games verdwijnen uit de schappen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Alle Sonic-titels met een middelmatige Metacritic-score zijn van de lijst gehaald. Dit is noodzakelijk om de waarde van het merk [Sonic] te vergroten, iets wat erg belangrijk is voor de toekomst, op het moment dat er meer grote Sonic-games uitkomen”, aldus Post.

“We zouden een hoop geld kunnen verdienen aan oudere titels, maar laten we dit aantal beperkt houden. Anders krijg je last van onderlinge concurrente met verminderde verkopen voor sommige titels als gevolg. Als er tien titels in de schappen liggen, waaronder Sonic Rush DS en Sonic Rush Adventure, dan kan dit wel eens nadeling zijn voor onze algemene strategie.”

SEGA komt dit jaar met drie Sonic-titels, te weten Sonic 4: Episode 1 voor WiiWare, Xbox Live Arcade, PSN en iPhone, Sonic Colours voor de Wii en DS en Sonic Free Riders voor Kinect.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou