Microtransacties aan Assassin's Creed: Unity toegevoegd | Gamer.nl

Microtransacties aan Assassin's Creed: Unity toegevoegd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Mensen kunnen 'Helix Credits' kopen met echt geld, waarmee vervolgens upgrades en ontgrendelbare items gekocht kunnen worden, zoals wapens en kledingstukken. Ook kunnen met Helix Credits sneller alle locaties voor bepaalde mi ies getoond worden. 

De genomen screenshots tonen dat er voor 19,99 dollar tot en met 99,99 dollar aan Helix Credits gekocht kunnen worden. Het gaat voor zover bekend wel alleen om items en opties die ook zonder Helix Credits door spelers behaald kunnen worden. De Credits moeten er echter voor zorgen dat spelers er sneller aan kunnen komen.

De online winkel was nog niet beschikbaar in de recensie-exemplaren van recensenten die de game voor release speelden. Voor zover bekend is de online winkel afgelopen nacht in de Verenigde Staten online gegaan. Het is niet voor het eerst dat microtransacties in de A a in's Creed-reeks voorkomen. Zo konden er met echt geld cosmetische aanpa ingen gedaan worden in het vorig jaar verschenen A a in's Creed: Black Flag.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou