Microsoft zet Halo Infinite op Xbox Series X-verpakking

Microsoft zet Halo Infinite op Xbox Series X-verpakking

Microsoft heeft een afbeelding van Halo Infinite op de Xbox Series X-verpakking gezet. Dat blijkt uit een eerste href="https://www.reddit.com/r/XboxSeriesX/comments/j9oikx/xbox_series_x_consoles_ready_to_go/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">foto</a>.

Het is opvallend dat Microsoft de game groot op de doos plaatst, aangezien Halo Infinite de lancering van de console niet haalt. In augustus werd de game naar volgend jaar uitgesteld wegens een 'moeizame ontwikkeling'. Mogelijk is de verpakking daarom voor het uitstel ontworpen.

De foto verscheen op Reddit en toont verschillende dozen in een magazijn. Hoewel het nog niet bekend is waar de foto is genomen, lijkt het erop dat de eerste voorraden van de nieuwe Xbox binnenkomen om verstuurd te worden.

Tot slot verscheen op

Watch on YouTube

de eerste onofficiële unboxing van de console.

De Xbox Series X verschijnt op 10 november en kost 499 euro. Ook verschijnt dan de Xbox Series S, voor 299 euro.

Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Power your dreams :-) dromen of ie ooit nog uit komt. Ze hadden toch best een andere exclusive op de achterkant kunnen zetten 🤔

0
test

@Roy36NL deze dozen zijn al gemaakt voordat de game gecancelt werd natuurlijk. De series x was toen al lang gemaakt en verpakt en verstuurd naar diverse landen.

0
test

Meester chef

0

Aanbevolen voor jou