Microsoft zendt donderdag Xbox Games Showcase: Extended uit

Microsoft zendt donderdag Xbox Games Showcase: Extended uit

Aanstaande donderdag zendt Microsoft de Xbox Games Showcase: Extended uit.

Tijdens deze livestream, die wordt gepresenteerd door Kinda Funny Xcasts Parris Lilly, worden gesprekken gehouden met diverse Microsoft-studio's, waaronder Double Fine, Obsidian, Ninja Theory en Rare. 

Het is waarschijnlijk dat uit de gesprekken met ontwikkelaars meer informatie over aankomende Xbox-games komt. De show wordt om 19:00 uur Nederlandse tijd gehouden.

Gisteravond zond Microsoft zijn E3-presentatie uit. Daarin werden games als Starfield, Halo Infinite, The Outer Worlds 2, Contraband, Forza Horizon 5, Redfall en A Plague Tale: Requiem getoond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

vond het zelf de beste show van xbox in jaren, starfield in game engine ziet er wel heel mooi uit hopelijk laten ze snel echte gameplay zien.

0
test

@hulstpower elke maand een leuke titel voor gamepass! Voor mij was het top! Forza en halo eind dit jaar alleen jammer dat er geen perfect dark werd getoond.

0
test

@Aces-82 dat was al voorspeld dat we die niet zouden zien, ik denk dat we daar volgend jaar een reveal van zien met een datum 2023, beetje zoals nu met halo en starfield alleen word het dan starfield en perfect dark

0
test

@Aces-82 Ikzelf vond het jammer dat er geen fable getoond werd. Ik begrijp het wel aangezien er laatst nog een vacature bij desbetreffende studio open stond waarbij het duidelijk was dat de game nog in zijn kinderschoenen staat, maar een man mag hopen! Voor de rest, Infinite lijkt mij geweldig, the outer worlds 2 trailer was erg grappig en er stonden wel andere nieuwe titels tussen die er interessant uitzagen. ik geef de showcase wel een 8/10

0
test

Xbox heeft nu echt toffe games laten zien. Dat in combinatie met gamepass maakt de Xbox voor mij echt een must have. Ook de Top Gun DLC voor MS Flight sim, are you kidding me? Super vet.

0

Aanbevolen voor jou