Microsoft zegt Xbox Game Pass naar pc te brengen | Gamer.nl

Microsoft zegt Xbox Game Pass naar pc te brengen | Gamer.nl

CEO van Microsoft, Satya Nadella, zegt de Xbox Game Pass te gaan brengen naar pc. Dit maakte Nadella bekend tijdens de onthulling van de laatste kwartaalcijfers.

De Xbox Game Pa verscheen afgelopen zomer met een groeiende collectie aan games voor een maandelijkse prijs van tien euro per maand. Momenteel bevat de collectie meer dan 200 games met onder andere nieuwe titels als Sea of Thieves en Forza Horizon 4.

Daarnaast bevat de collectie nieuwe first-party games die tegelijk worden uitgebracht op de Xbox One en pc waar Game Pa -abonnees gratis toegang tot hebben. Pc-spelers kunnen zich al abonneren op de Xbox Game Pa , maar hebben dan nog geen toegang tot oudere games of third-party games.

Xbox Game Pa

Daar lijkt nu echter verandering in te komen. Tijdens een discu ie over community's op de platformen van Microsoft zei Nadella, 'Xbox is een belangrijke community heeft en dat zich uit in de resultaten van het afgelopen kwartaal'.

"Dus gezien deze structurele positie, gaan wij ervoor zorgen dat we de kracht van de community blijven versterken. Dit is al te zien met Minecraft dat naar alle platformen is gegaan met de verhoogde intensiteit van de community en dit gaan wij blijven doen. Uiteraard speelt het brengen van de Game Pa naar de pc daar een grote rol in", aldus Nadella.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou