Microsoft: 'Xbox Game Pass heeft geen invloed op Games With Gold' | Gamer.nl

Microsoft: 'Xbox Game Pass heeft geen invloed op Games With Gold' | Gamer.nl

Microsoft zegt dat de aankomende Netflix-achtige dienst href="http://gamer.nl/artikelen/nieuws/microsoft-introduceert-xbox-game-pass/">Xbox Game Pass </a>voor Xbox One geen invloed zal hebben op de gratis Games With Gold. Andere details over het abonnement zijn ook toegelicht door het Amerikaanse bedrijf.

In een verklaring aan Kotaku zegt Microsoft dat de Games With Gold een totaal andere service is en de Game Pa geen invloed zal hebben op de service. Er is dan ook geen Xbox Live benodigd voor de Xbox Game Pa , maar wel om de beschikbare games online te spelen.

Andere details zijn het feit dat de service enkel maandelijks betaald kan worden en dat de Game Pa ook onder Home Sharing valt. Dit laatste houdt in dat anderen die lokaal met hun gamertag inloggen ook de service kunnen gebruiken.

Na de aankondiging van de Xbox Game Pa daalde ook het aandeel van de Amerikaanse retailer GameStop met bijna acht procent. Volgens VentureBeat hebben aandeelhouders minder vertrouwen in de winkel, omdat deze leeft van tweedehands verkoop. De Game Pa biedt verschillende oudere games die nu niet meer verkocht zouden worden.

Inmiddels is een aantal games bevestigd, waaronder Halo 5: Guardians. Verdere details zijn hier te vinden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou