Microsoft wil Oddworld: Stranger's Wrath niet uitgeven | Gamer.nl

Microsoft wil Oddworld: Stranger's Wrath niet uitgeven | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De ontwikkelaar zei dit in reactie op een fan die vroeg naar de XBLA-versie, nadat Oddworld Inhabitants op zijn blog een patch voor Stranger's Wrath HD op PlayStation 3 aankondigde. Een van de medewerkers antwoordde met: "Die boot heeft Microsoft echt gemist, we praten nu met third-party uitgevers over het uitgeven Oddworld: Stranger’s Wrath HD op Xbox 360".  

Oddworld Inhabitants wilde in eerste instantie de game door Microsoft laten uitgeven, maar het spel werd geweigerd omdat het te groot was. Toen de bestandsgrootte door de studio was teruggebracht, weigerde Microsoft nogmaals. Dit keer omdat er een Metacritic-score van 80 of hoger vereist zou zijn. Stranger's Wrath voldeed echter aan die voorwaarde, waarna Microsoft als eis gesteld zou hebben dat de game een miljoen exemplaren had verkocht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou