Nieuws

Microsoft wijzigt koers van ontwikkeling Xbox Cloud Gaming-dongle

Project Keystone is op de schop gegaan

Geschreven door Michel Musters op
De koers van de ontwikkeling van een dongle waarmee Xbox Cloud Gaming op televisies en monitoren gespeeld kan worden, is gewijzigd.

Dat meldt Microsoft aan Windows Central. Het bedrijf is al een tijdlang bezig met de ontwikkeling van 'Keystone', een projectnaam dat slaat op een dongle waarmee iedereen Xbox Cloud Gaming op schermen kan ervaren, zonder dat daar verdere hardware voor nodig is.

"We werken aan het streamapparaat, genaamd Keystone, dat aan elke tv of monitor verbonden kan worden zonder dat er een console voor nodig is. We revalueren constant ons werk zodat we de beste producten aan onze consumenten leveren. Daarom hebben we besloten af te wijken van onze huidige versie van Keystone. We gaan de lessen die we hebben geleerd gebruiken voor een nieuwe aanpak waarmee we Xbox Cloud Gaming naar meer spelers kunnen brengen."

Of het Keystone-project nog altijd de vorm gaat aannemen van een dongle, is nu niet duidelijk.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Gran Turismo-verfilming betreft film, Neill Blomkamp regisseert' Makers Sonic the Hedgehog 3-film mikken op release in 2024
1

Reacties op: Microsoft wijzigt koers van ontwikkeling Xbox Cloud Gaming-dongle

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Riyakuya

    • 28 mei 2022 13:14
    Ik kan me voorstellen dat ze de latency en input lag zo laag mogelijk willen houden en een stick dus wellicht niet helemaal zal voldoen. Ben wel benieuwd wat ze nu van plan zijn.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.