Microsoft wijzigt koers van ontwikkeling Xbox Cloud Gaming-dongle

Microsoft wijzigt koers van ontwikkeling Xbox Cloud Gaming-dongle

De koers van de ontwikkeling van een dongle waarmee Xbox Cloud Gaming op televisies en monitoren gespeeld kan worden, is gewijzigd.

Dat meldt Microsoft aan Windows Central. Het bedrijf is al een tijdlang bezig met de ontwikkeling van 'Keystone', een projectnaam dat slaat op een dongle waarmee iedereen Xbox Cloud Gaming op schermen kan ervaren, zonder dat daar verdere hardware voor nodig is.

"We werken aan het streamapparaat, genaamd Keystone, dat aan elke tv of monitor verbonden kan worden zonder dat er een console voor nodig is. We revalueren constant ons werk zodat we de beste producten aan onze consumenten leveren. Daarom hebben we besloten af te wijken van onze huidige versie van Keystone. We gaan de lessen die we hebben geleerd gebruiken voor een nieuwe aanpak waarmee we Xbox Cloud Gaming naar meer spelers kunnen brengen."

Of het Keystone-project nog altijd de vorm gaat aannemen van een dongle, is nu niet duidelijk.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kan me voorstellen dat ze de latency en input lag zo laag mogelijk willen houden en een stick dus wellicht niet helemaal zal voldoen. Ben wel benieuwd wat ze nu van plan zijn.

0

Aanbevolen voor jou