Microsoft werkt mogelijk aan televisieservice voor Xbox 360 | Gamer.nl

Microsoft werkt mogelijk aan televisieservice voor Xbox 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De televisieservice zou kunnen gaan werken als een abonnementsmodel, waarbij Xbox 360-gebruikers maandelijks betalen om een zenderpakket, of lo e zenders op hun console te kunnen ontvangen. Ook zou er ruimte zijn voor een interactieve benadering van televisie kijken, waarbij de gebruikers met elkaar in contact staan en berichten over en weer kunnen sturen.

Reuters meldt verder dat de service mogelijk nog twaalf maanden op zich zal laten wachten, maar dat de eerste gesprekken wel vruchtbaar zijn geweest. Microsoft zelf wilde niet reageren op de geruchten. Of het bedrijf ook echt met een dergelijke service komt, en dit mogelijk ook in andere landen van de grond komt, is dus nog niet zeker.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou