Microsoft werkt aan Minecraft ar-game voor smartphones

Microsoft werkt aan Minecraft ar-game voor smartphones

Minecraft werkt aan een augmented reality-game voor smartphones in het Minecraft-universum.

Dat onthulde het bedrijf tijdens zijn Build-conferentie gisteren. Er is nog maar weinig bekend over het project, aangezien het bedrijf uit Redmond alleen een teaser liet zien.

In de teaser is te zien hoe een Microsoft-werknemer per ongeluk zijn telefoon op een bankje laat liggen en de telefoon van een onbekend iemand gepakt wordt. Deze persoon pakt de telefoon van de werknemer en ziet een Minecraft-varkentje in AR op het scherm.

Op 17 mei moet de complete onthulling voor de game zijn, die dankzij de eerste teaser erg doet denken aan het succesvolle Pokémon Go. Dan wordt waarschijnlijk duidelijk om wat voor soort game het precies gaat.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk dat dit wel een hit gaat worden bij Duitsers op het strand.

0
test

@HunterSeeker "Die kuil is zo diep om mijn biggetje niet te laten ontsnappen!" "Die grote kuil is niet van mij, dat was een creeper!" "Tja, ik lag gewoon te zonnen, toen die enderman daar zomaar het zand onder mij weghaalde..." "Ja, en als je op die knop drukt, dan duwt een piston het zand weg en kom je in mijn ondergrondse basis." "Je hoeft niet zo diep te graven hoor, maak gewoon een nether portal." Yep, genoeg mogelijkheden met augmented reality...

0

Aanbevolen voor jou