Microsoft was sceptisch over Game Pass, Phil Spencer bleef aandringen

Microsoft was sceptisch over Game Pass, Phil Spencer bleef aandringen

Bij Microsoft was men intern blijkbaar lang sceptisch over Xbox Game Pass, maar Xbox-baas Phil Spencer zou hebben aangedrongen om het concept realiteit te maken.

Dat blijkt uit een artikel van The Wall Street Journal. Volgens voormalige Xbox-werknemer Richard Irving kreeg Spencer tijdens vergaderingen continu te horen dat Game Pass niet zou werken en dat andere uitgevers geen interesse hadden. Ook was er de angst dat de service een negatieve impact op de winst van het bedrijf zou hebben.

Spencer zou echter vol hebben gehouden dat Game Pass een goed idee was. Irving: "Hij nam geen genoegen met nee. Hij probeerde altijd een manier te vinden om het voor elkaar te krijgen."

Inmiddels kan Game Pass als een succes gezien worden: er zijn al meer dan 25 miljoen abonnees en alle games van Xbox en gerelateerde studio's verschijnen op de dag van lancering op de service.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

*continu

0
test

@jsk Oeps, iets te vaak het game over-scherm gezien ;)

0

@MichelMusters haha nice comeback!

0
test

@MichelMusters volgens mijnheeft phil spencer dir zelf ook in verleden verteld in een interview of tijdens een podcast, dat micro het niet meteen wou.

0

@MichelMusters haha

0

Ik ben er nog altijd sceptische over en daarom heb ik er ook geen een. En nog nooit het idee gehad dat ik iets gemist heb.

0

Aanbevolen voor jou