Microsoft viert twintigjarig bestaan van Xbox-merk

Microsoft viert twintigjarig bestaan van Xbox-merk

Microsoft viert dit jaar dat het Xbox-merk twintig jaar bestaat.

In november 2001 kwam de eerste Xbox uit in de Verenigde Staten, waarna de console ook in andere regio verscheen. Inmiddels is die console opgevolgd door de Xbox 360, Xbox One en de nieuwe Xbox Series X en S.

Dat viert het bedrijf onder andere via deze blogpost en onderstaande video. Verder is er allerlei nieuwe merchandise uitgekomen en zijn er diverse wallpapers om te downloaden. Ook kunnen mensen op Xbox-consoles een klassieke achtergrond op het dashboard instellen dat gebaseerd is op het menu van de eerste Xbox.

Microsoft laat weten dat het tot en met november op diverse manieren het jubileum viert met aankondigingen en activiteiten. Via deze website kunnen alle details over de viering bijgehouden worden.

Watch on YouTube
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

20 jaar alweer.. jeetje. Ik kan oprecht zeggen dat ik blij ben dat Microsoft met de Xbox brand is begonnen. Al vanaf de eerste console is het voor mij mijn main game console geweest. Enorm veel goede herinneringen aan!

0
test

@Riyakuya Yep; ze hebben mij teruggebracht naar console gaming. Na MSX en NES mij voornamelijk gestort op pc. Pas toen ik op mezelf ging wonen werd een console weer interessant; gezellig; maten over de vloer; pintje paffie pes etc. En sindsdien dus adept van de Xbox: OG-360-One-OneX-SeriesX

0
test

@kleinekoosjer jep zelfde voor mij. Ik had altijd alle consoles maar kon me nooit helemaal vinden in het ecosysteem van Sony of Nintendo. Microsoft pakte alles net iets anders aan en heeft eigenlijk altijd wel een beetje hun eigen ding gedaan wat goed aansluit op mijn wensen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou