Microsoft verkoopt Xbox One in China via telecombedrijf | Gamer.nl

Microsoft verkoopt Xbox One in China via telecombedrijf | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De dertig miljoen klanten van China Telecom Corp kunnen de Xbox One vanaf september via een exclusief contract kopen. Het is voor consumenten in China ook mogelijk de console in de winkels te kopen. 

In april liet Microsoft al weten dat het van plan is de Xbox One in China te verkopen. Het bedrijf heeft daarvoor een deal gesloten met de Chinese fabrikant BesTV. Het is nog niet bekend hoe duur de console in China gaat kosten. In september lanceert de console ook in 26 andere landen, waaronder Nederland.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou