Microsoft toont reeks indie-games | Gamer.nl

Microsoft toont reeks indie-games | Gamer.nl

Microsoft heeft trailers van een aantal aankomende indie-games onthuld, waaronder Goat Simulator: Mmore Goatz, Warhammer: End Times: Vermintide, Tacoma en Beyond Eyes.

Superhot

Een teaser trailer voor Superhot toont een korte slow motion-montage van de first person shooter. Het spel maakt gebruik van bullet time wanneer spelers stilstaan, maar speelt op normale snelheid wanneer spelers bewegen. De game verschijnt dit jaar op pc en Xbox One.

Tacoma

Tacoma van Gone Home-studio The Fullbright Company komt ook naar Xbox One. Een trailer laat een ruimteschip zien waar een vrouwelijk personage de ruimtes verkent. Ook blijkt dat er een kunstmatige intelligentie genaamd 'Odin' op het schip aanwezig is. Het spel verschijnt in 2016/

Goat Simulator: Mmore Goatz Edition

Goat Simulator: Mmore Goatz Edition is een bundel van de mmo-spinoff van Goat Simulator en de GoatZ-uitbreiding. Een releasedatum voor de bundel is nog niet bekend.

Warhammer: End Times - Vermintide

Warhammer: End Times - Vermintide is een first person hack 'n  slash-game met coöp-ondersteuning. Het spel speelt zich af in het Warhammer-universum. Naast slagwapens heeft het spel ook primitieve geweren.  Het spel komt binnenkort uit, laat de trailer zien. De game verschijnt op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Beyond Eyes

Beyond Eyes van Nederlandse ontwikkelaar Tiger & Squid draait om het blinde meisje Rae dat op zoek is naar haar kat. Spelers moeten de omgeving met Rae op de tast ontdekken en verkennen. Het spel komt deze zomer uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Cuphead

Cuphead is geïnspireerd door kla ieke cartoons zoals Mickey Mouse. Spelers moeten met een personage door tweedimensionale levels navigeren en bazen uitschakelen. Het spel verschijnt in 2016 op pc en Xbox One.

Happy Dungeons

Dungeon crawler Happy Dungeons is een free-to-play action-rpg met coöp-ondersteuning. Spelers kunnen samen kerkers doorkruisen en ruim duizend items verzamelen om hun personage mee aan te pa en. De game komt exclusief naar Xbox One, een releasedatum is nog niet bekend.

Ashen

Ashen is ook een actie-rpg met multiplayer-elementen.. Het spel speelt zich afi neen open wereld gevuld met monsters, de ontwikkelaar laat weten dat het spel nooit twee keer hetzelfde verloopt. Het spel komt uit op pc, het is nog niet bekend wanneer Ashen uitkomt.

Enki

First person horror-game Enki draait om ontsnappen: spelers zitten vast in een willekeurig gegenereerde kerker vol met puzzels.. Het spel wordt ontwikkeld door Nederlandse studio Storm in a Teacup en verschijnt later dit jaar uit op pc en Xbox One.

Gigantic

Teamspel Gigantic is een moba-achtige shooter met gevechten van vijf tegen vijf. De game is free-to-play en exclusief voor Windows 10 en Xbox One.  In augustus gaat de bèta van de moba van start.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou