Update: Ninja heeft mogelijk 60 miljoen dollar afgeslagen van Facebook

Update: Ninja heeft mogelijk 60 miljoen dollar afgeslagen van Facebook

Eerder vandaag kwamen we met het bericht dat Mixer ging verdwijnen en overgaat naar Facebook Gaming. Nu hebben de streamers Ninja en Shroud mogelijk een miljoenenbod afgeslagen van Facebook om bij Facebook Gaming te blijven.

Dat beweert onder andere Metro, een Britse krant. Tyler 'Ninja' Blevins zou een contract van 60 miljoen dollar aangeboden hebben gekregen door het social media platform. Michael 'Shroud' Grzesiek kreeg een contract van 20 miljoen dollar voorgelegd. Beide streamers hebben het bod afgeslagen en zijn nu vrij om voor een ander platform te streamen.

Insiders Slasher en Richard Lewis zeggen ook dat Facebook deze bedragen aan de streamers aangeboden. De tweets zijn hieronder te bekijken.

Oorspronkelijk bericht: Microsoft stopt met zijn streamingplatform Mixer - in plaats daarvan gaat het samenwerken met Facebook Gaming.

Volgens Phil Spencer is Mixer niet snel genoeg gegroeid en kunnen partners en streamers daardoor niet het gewenste publiek aanspreken. Naast dat het platform werd gebruikt door streamers om mensen mee te laten kijken tijdens het spelen van games, zond Microsoft ook diverse streams - onder andere de Inside Xbox-streams - uit via het platform.

Het Mixer-platform wordt aan Facebook verkocht en geïntegreerd in Facebook Gaming, al zal het Mixer-merk in zijn geheel verdwijnen. Belangrijk hierbij is dat Facebook hierdoor gebruik kan maken van de Project xCloud-technologie. Door de samenwerking tussen Microsoft en Facebook moet het makkelijk worden voor Mixer-partners om de transitie te maken tussen de twee streamingplatforms, zo wordt in een blogpost uitgelegd.

Het zorgt er ook voor dat streamers die exclusief op Mixer actief waren - zoals Ninja en Shroud - vrij zijn om zelf te bepalen waar ze in de toekomst gaan streamen.

Mixer wordt officieel op 22 juli stopgezet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb het denk ik 1 x aangehad op xbox.

0
test

@hulstpower Ik ook.

0
test

@ShadowKiller twitch daar in tegen heb ik 2 x aangehad. Heb gewoon niks met naar mensen kijken hoe ze gamen speel liever zelf.

0
test

Heb het 1 keer aangehad om een smoothie te maken, vond er niks bijzonders aan.

0
test

@warcryptic Ik heb geprobeerd er techno mee te maken. Vond ik ook niks an.

0

Aanbevolen voor jou