Microsoft stopt met 'maandelijkse' update Xbox 20/20

Microsoft stopt met 'maandelijkse' update Xbox 20/20

Microsoft stopt met de merknaam 'Xbox 20/20' voor zijn maandelijkse shows rond de Xbox Series X. Dat blijkt uit een update voor href="https://news.xbox.com/en-us/2020/05/05/xbox-2020-the-future-of-xbox/">een blogpost</a> van het bedrijf.

Microsoft kondigde het initiatief eerder dit jaar aan, met de belofte om maandelijks meer informatie te delen over nieuwe games en hardware. "Deze maandelijkse momenten vinden in de rest van het jaar plaats en zijn een manier voor ons om met jullie te verbinden en te vieren wat er aankomt voor de volgende generatie van gaming", zei Microsoft op dat moment.

Nu wordt het format van maandelijkse updates dus opzij gezet en wordt ook de merknaam 'Xbox 20/20' niet meer gebruikt. "Het impliceerde dat we informatie maar op één manier zouden delen, via een maandelijkse show. We hebben zo veel nieuws te delen over de Xbox Series X", zegt Microsoft in de blogpost. "We gaan dat nieuws op verschillende manieren delen. Soms is het een speciale show, YouTube-video's, samenwerkingen met anderen, of het delen van nieuws via Xbox Wire. We willen flexibel blijven in hoe we met jullie verbinden."

De maandelijkse shows begonnen in mei met een showcase vol games van derde partijen. Juni werd zonder aankondiging overgeslagen. In juli werden de exclusieve games van Microsoft in het zonnetje gezet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ja dat 20/20 was ook maar onduidelijk en had weinig om t lijf. Beter zo!

0

@Improv Hindsight is 20/20 :)

0
test

Slim, anders spelen ze sony te veel in de kaart. Die konden rustig wachten met aankondigingen tot na een xbox event. Zeker met het oog op de laatste "belangrijke" aankonding, namelijk de prijs. Xbox zal er alles aan doen om hun prijs na die van sony te onthullen zodat ze er onder kunnen zitten.

0
test

@wazp ik denk dat xbox eerder komt met de prijs maar vermoed dat ze gewoon laag gaan zitten.

0

Aanbevolen voor jou