Microsoft stelt binnenkort ruim 40 demo's van Xbox-games beschikbaar

Microsoft stelt binnenkort ruim 40 demo's van Xbox-games beschikbaar

Microsoft stelt binnenkort ruim 40 demo's van Xbox-games beschikbaar. Dan kondigt het aan in een nieuwe href="https://news.xbox.com/en-us/2021/06/10/our-second-summer-game-fest-demo-event-coming-june-15-to-an-xbox-near-you/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

De demo's zijn onderdeel van Summer Game Fest en bevatten daarom onder andere games die tijdens het evenement werden getoond. Het bedrijf benadrukt dat het niet gaat om 'reguliere' gamedemo's, maar games die vaak nog niet af zijn en daarom geen goede representatie zijn van het eindproduct.

Onder andere komen de cartooneske game Sable, adventuregame Lake, survival-actie-rpg The Riftbreaker, turn-based adventuregame Echo generation en Zelda-achtige titel Tunic beschikbaar. Binnenkort onthult Microsoft de volledige lijst.

De demo's zijn van 15 tot en met 21 juni beschikbaar voor Xbox Series X en S en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tunic wil ik wel proberen na het spelen van legend of zelda a link to the past op switch beviel het stijltje me wel

0
test

Net als vorig jaar voornamelijk van indie games. Niet dat daar iets mis mee is, maar ik zou ook wel wat demos willen spelen van triple A games die op de E3 getoond gaan worden, net alsof je zelf op de E3 rondloopt en daar de games probeert ;-)

0

@mole28 eens. Was vorig jaar niet onder de indruk van die hele lijst games die echt nog lang niet af zijn. Dat je die ‘mag’ spelen is eigenlijk een soort alpha - beta test

0

Aanbevolen voor jou