Microsoft rolt nieuwe, snellere Xbox-interface uit

Microsoft rolt nieuwe, snellere Xbox-interface uit

Microsoft is begonnen met het uitrollen van de nieuwe Xbox-interface.

Deze oktober-update werd in augustus al aangekondigd en moet in de loop van de week beschikbaar komen voor alle Xbox One-gamers. De nieuwe interface was al beschikbaar voor Xbox Insiders.

De nieuwe interface - die ook is bedoeld voor de aankomende Xbox Series X en Series S - moet veertig procent minder ram gebruiken en als resultaat veel sneller zijn. Zo moet de interface ongeveer vijftig procent sneller laden wanneer de console aangezet wordt.

Ook nieuw zijn custom profiles, waardoor gamers hun profiel kunnen personaliseren. Zo zijn er diverse thema's gebaseerd op games en Xbox-consoles beschikbaar.

Xbox
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Same, insider hier en heb deze update nu een paar maandjes. Wat... een... verademing... Dit is werkelijk de beste update sinds het oude Xbox 360 "Blades" dashboard. Elke keer als ik nu mijn console opstart verbaast het me hoe snel hij weer is, de store werkt ook heel erg fijn en ben blij dat ik niet meer naar spullen hoef te staren die ik niet wil. Enige minpuntje is dat de community nu iets verder verstopt is, maar aan de andere kostte dat juist enorm veel RAM vanwege het voortijdig inladen van de tijdlijn. Al met al echt een stevige vooruitgang, en dan heb ik nog de originele Xbox One. Laat staan straks op de Series X, Microsoft is mooie stappen aan het maken :)

0

@Kevin93w precies dit inderdaad. Echt super fijn hoe de interface nu werkt. Beetje jammer dat dat pas nu is. Maargoed, gebruik de interface alleen maar om geinstalleerde spellen op te starten, en dat werkte altijd al perfect.

0

Aanbevolen voor jou