Microsoft reden vertraging Champions Online voor Xbox 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Paul Emmert van ontwikkelaar Cryptic is Champions Online voor de Xbox 360 klaar. Het wachten is nu alleen nog op Microsoft. De softwaregigant zou problemen hebben met hoe MMO's moeten werken op Xbox Live.

"Het kost gewoon tijd voor een groot bedrijf als Microsoft om in beweging te komen. Ik heb geen andere verklaring dan dat, want het is voor ontwikkelaars net zo verbazingwekkend als voor de rest." aldus Emmert , zoekend naar een reden.

"Op dit moment praten we alleen maar met Microsoft. De bal ligt heel duidelijk in hun speelveld. Wij zijn er klaar voor, maar het wachten is op een startsignaal van Microsoft."

Emmert is er niet zeker van dat Champions Online voor de Xbox 360 nog dit jaar uit zal komen. De PC-versie is vanaf 1 september te koop.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou