Microsoft publiceert volgende games in The Outer Worlds-franchise

Microsoft publiceert volgende games in The Outer Worlds-franchise

Microsoft zal alle toekomstige games in The Outer Worlds-franchise uitgeven.

Dat heeft Private Division aangegeven tegen Gamasutra. Microsoft kocht de hoofdontwikkelaar van de eerste The Outer Worlds, Obsidian, in 2018, maar werkte samen met Take Two-studio Private Division om de game uit te geven. The Outer Worlds was al in ontwikkeling tijdens de overname van Obsidian.

In een recente bekendmaking van fiscale kwartaalcijfers meldde uitgever Take-Two, de eigenaar van Private Division, dat de samenwerking rond de franchise in de toekomst doorgezet zou worden. Ondanks dat geeft Microsoft nu dus aan dat het zelf alle toekomstige games in de franchise uitgeeft.

Private Division blijft wel helpen met de ontwikkeling van de aankomende Switch-release van Outer Worlds-dlc Murder on Eridanos. Deze uitbreiding kwam eerder dit jaar al op pc, Xbox- en PlayStation-consoles uit. Een vervolg op The Outer Worlds is nog niet officieel aangekondigd.

The Outer Worlds

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

vond dit een heerlijke double a rpg hopelijk gaan ze er mee door en maken ze er een triple a francise van.

0
test

@hulstpower vond hem ook erg vermakelijk, maar na verloop van tijd had ik er wel redelijk genoeg van. Uiteindelijk de focus op main story en toen liep ik bij de laatste quest tegen een game breaking bug aan, uiteindelijk via reddit een workaround gevonden :)

0
test

@FishSt1ck Ok ik heb voornamelijk ook de main quest gevolgd maar geen game breaking bug gehad gelukkig. Maar was een game met niet al te groot budget en voordat vond ik het een goeie rpg

0

Aanbevolen voor jou