Microsoft: "Problemen met Halo 3: ODST-discs niet groot" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het bedrijf uit Redmond gaf een officiële reactie aan website Eurogamer.net: "We zijn op de hoogte van een erg klein aantal mensen dat de game niet meer kan spelen. We onderzoeken het nu, maar op dit moment lijkt het geen grootschalig probleem te zijn."

Niet te spelen

Op het officiële forum van ontwikkelaar Bungie is de discu ie over dit probleem uitgegroeid tot een topic van 65 pagina's. Spelers die geplaagd worden door de problemen, krijgen tijdens het spelen van de singleplayer-campagne van Halo 3: ODST een melding dat de disc niet meer gelezen kan worden. De game is vanaf dat moment niet meer te spelen. Volgens diverse berichten zijn ook andere games, zoals Halo 3, na deze foutmelding niet meer speelbaar. Er zijn ook meldingen van de console zelf die het niet meer doet.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou