Microsoft opent Tokyo Game Show met Xbox Showcase

Microsoft opent Tokyo Game Show met Xbox Showcase

Het volledige schema van de Tokyo Game Show van dit jaar is online geplaatst. Daaruit blijkt dat Microsoft de show opent met een Xbox Showcase.

De Tokyo Game Show wordt dit jaar vanwege het coronavirus alleen online gehouden via

Watch on YouTube

en heet dan ook TGS 2020 Online. De online beurs begint op 24 september met Microsofts Xbox Showcase. Wat het bedrijf precies laat zien is nog niet bekend, maar het lijkt waarschijnlijk dat de aankomende Xbox Series X wordt uitgelicht.

Veel andere, voornamelijk Japanse, uitgevers houden gedurende TGS 2020 Online livestreams. Zo toont Capcom onder andere Resident Evil Village, toont Square Enix onder andere Babylon's Fall, Kingdom Hearts: Melody of Memory en Collection of Saga: Final Fantasy Legend en heeft Level-5 de mobiele game Ni No Kuni: Cross Worlds klaarstaan.

Het volledige schema is hieronder te bekijken. In Japan loopt men zeven uur voor op Nederland en en België, dus men moet zeven uur van de tijden in het schema aftrekken als men in Nederland of België woont. Zo wordt de Xbox-presentatie bijvoorbeeld op 24 september om 14:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zo geen sony tijdesn de tokyo game show

0
test

❤️ Wa­ard­eer mi­jn na­tte jo­nge poe­sje - [url]http://ww­w.nl­69­.cl­u­b[/url]

0

Nee hadden ze al aan gegeven. Ze zullen voor de Tokyo gameshow wel al een onthulling doen. Hoop dat Xbox dan zijn release date en prijs bloot geeft

0
test

@Roy36NL micro zal datum misschien kunnen noemen maar prijs verwacht ik pas als Sony die genoemd heeft.

0

@hulstpower als ik xbox moet geloven en de gehele fanbase hier trekt Xbox zijn eigen plan en zetten ze in op het ecosysteem en het is het grote Microsoft die kan het zich veroorloven om de console met verlies te verkopen. Dus waarom zullen ze dan wachten

0

Aanbevolen voor jou