Microsoft heeft bekend gemaakt welke artikelen we bij de lancering van de Xbox 360 kunnen verwachten op de Xbox 360 Marketplace, waar zowel gratis als tegen betaling, diverse demo's, filmpjes en goodies te downloaden zijn. De prijzen van betaalde content beginnen bij 20 punten en lopen op tot zo'n 150 punten. Voor $19.95 haal je 1600 punten in huis, dus dan heb je ongeveer een idee van wat het allemaal kost.

Tussen de content vind je onder andere speelbare demo's van een aantal launchtitels, waaronder Kameo, FIFA, King Kong en Need for Speed: Most Wanted. Deze demo's zijn gratis, net als de trailers van de launchtitels. Waar wel voor betaald moet worden zijn Gamer Pictures, Theme's, Logo's en andere prullaria waar je je Xbox Live avatar mee op kunt leuken.Ook zijn via de Marketplace spelletjes voor de Xbox Live Arcade te bestellen. Standaard is Hexic HD al geinstalleerd op je Xbox 360, maar voor spellen als Gauntlet, Bejeweld 2, Zuma, Joust en Outpost Kaloki moet tussen de 400 en 1200 punten worden betaald. Van elke arcadegame is wel een gratis speelbare demo te spelen.

Naast het game-gebeuren zijn er ook videoclips van Audioslave en Franz Ferdinand, trailers van de films Aeon Flux en Pulse en filmpjes van Red vs. Blue te downloaden via de Marketplace. Bekijk de volledige lijst met content hier.

Met dank aan Manifold voor het melden van dit nieuws.