Microsoft onthult Bang & Olufsen-headset voor Xbox-platformen

Microsoft onthult Bang & Olufsen-headset voor Xbox-platformen

Microsoft heeft de href="https://news.xbox.com/en-us/2021/03/30/introducing-designed-for-xbox-bang-and-olufsen-beoplay-portal-headphones/?ocid=Platform_soc_omc_xbo_tw_Photo_lrn_3.30.1" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Beoplay Portal</a>-headset voor Xbox-platformen onthuld. De headset wordt gemaakt door het Deense techbedrijf Bang & Olufson.

De Beoplay Portal kan via 2,4 GHz wifi verbinden met Xbox Series X en S en xbox One, maar werkt ook op pc en andere apparaten met ondersteuning voor bluetooth 5.1 en aptX Adaptive, een bluetooth-alternatief van Qualcomm. 

Volgens Microsoft gaat de headset twaalf uur mee wanneer deze wordt gebruikt op Xbox-consoles en duurt het laden zo'n drie uur. Via bluetooth moet de accuduur dubbel zo lang zijn.

De Beoplay Portal bevat ook een 'virtuele microfoonarm', waarmee het zonder een daadwerkelijke microfoonarm spraak registreert. Verder kunnen gebruikers via de bijbehorende applicatie van Bang & Olufson het geluid van de koptelefoon aanpassen, waaronder speciale instellingen voor shooters en rpg's.

De headset kost zo'n 499 euro en betreft het eerste product in de Designed for Xbox-lijn, laat Microsoft weten. Producten in de lijn kennen specifieke eigenschappen en extra's voor Xbox-consoles.

De Beoplay Portal is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lekker prijsie hoor!! Ik ga voor de €100 wireless.. Voor dit geld zet ik liever een 2e Series X neer hahaha.. maar goed; ieder zijn ding.

-1
test

Ik zie de toegevoegde waarde van draadloos eerlijk gezegd niet op de XBOX. Aansluiting zit op de controller en je hebt geen gedoe met laden wanneer je bedraad gaat

0

Aanbevolen voor jou