Microsoft onthult Age of Empires: Castle Siege | Gamer.nl

Microsoft onthult Age of Empires: Castle Siege | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Voglens Microsoft is Castle Siege is een versnelde versie van de Age of Empires-franchise, waarin alles met touch werkt. Strategie en gevechten vormen nog steeds de kern van de game, zoals bekend van de franchise. De game wordt in samenwerking met Smoking Gun Interactive gemaakt.

"Kies een van de vele beschavingen, breid het kasteel uit en bescherm het met muren en legers. Beweeg legers door over het scherm te vegen en speel met of tegen spelers via Xbox Live", legt Microsoft uit. "De game kan cro -platform gespeeld worden tu en PC, smartphone en tablets."

Er is ook een trailer vrijgegeven van Age of Empires: Castle Siege. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou